Whitening pen

whitening pen

Er bestaan twee soorten whitening pennen: een pen waarbij je het bleekproduct een halfuurtje moet laten inwerken en vervolgens afspoelen, maar met de tweede -en meest gebruikte variant- moet je alleen de gele tanden aanstippen en het dunne laagje gel op de tanden laten drogen. Je moet je tanden niet afspoelen, aangezien de gel vanzelf verdwijnt of mee wordt afgespoeld bij de eerstvolgende poetsbuurt.
Een enkele pen kan je zo’n 20 tot 25 keer gebruiken. Het is aangeraden om deze pen dagelijks minstens 1 keer te gebruiken, bij gele tanden twee keer per dag.

Deze pen is ideaal voor personen die niet meteen hun koffie, thee of sigaretten willen afdanken of voor mensen die slechts enkele gele tanden hebben. Daarbij is deze whitening pen ook heel wat specifieker. De meeste andere bleeksets zijn minder nauwkeurig dan een whitening pen.

 

Prijs tanden bleken met een whitening pen

Een goedkopere, maar ook minder effectieve manier om je tanden te bleachen, is de whitening pen die hierboven beschreven staat. Per pen betaal je ongeveer €30,00.
Dat maakt een gemiddelde prijs van 1,33 euro per bleekbeurt.
Deze pennen kan je makkelijk on-line bestellen.